A stressz-napló olyan módszer, ami által kiírjuk magunkból a gondolatainkat és érzéseinket, amibe fókuszált figyelemmel teljesen bele tudunk merülni, ezért alkalmas arra, hogy kikapcsoljon minket. Egy elég jó anyának ennyi jár!

Miért ezt válaszd? Ma annyi szakkönyv, tanácsadó “utat mutat”, mit hogyan kell csinálni – a nagykönyv szerint. Sírni hagyni vagy nem, hogyan kezeld a hisztit, mikor mit KELL csinálni, stb… Minden ANYA és GYEREK más azonban, másként hozzák ki egymásból a legjobbat… És nemcsak azt… Erről azonban nem szívesen beszélünk…

Tarts tükröt magadnak, fedezd fel belső tartalékaidat,
fogadd el, TE így vagy gyermekednek elég jó anya!

stresznaplo

Azzal, hogy megírjuk a stressz-naplót, kiadjuk magunkból a napi eseményeket, tulajdonképpen „kiírjuk” magunkból a stresszt, ami segít feldolgozni a napi feszültséget. Azáltal, hogy leírjuk, szavakat keresünk hozzá, értelmet tulajdonítunk neki, kívülről látjuk magunkat, és ez segít tisztán látni a konfliktusokban betöltött szerepünket is, aminek az egyik hozadéka, hogy önismeretünk is fejlődik. A Magyar Írásterápiás Egyesület szaktanácsadói által kidolgozott:

Stressznapló elég jó anyáknak + íráselemzés

Érdekel:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Érdekelnek a részletek:
Stressznapló elég jó anyáknakStressznapló elég jó anyáknak + íráseelmzés

Megjegyzés

Ellenőrző kód:
captcha